Lazer epilasyon hangi aylarda yapılır? Lazer epilasyon hangi aylarda yapılır?, Hangi mevsimde lazer epilasyon yapılır?, Lazer epilasyon neden yazın yapılmaz?, Lazer adetten kaç gün sonra yapılır?, Lazere hangi dönem gidilmeli?, Lazere hangi ay başlanmalı?
Lazer epilasyon hangi aylarda yapılır?
Hangi mevsimde lazer epilasyon yapılır?, İlkbahar, lazer epilasyon için ideal bir mevsim olarak kabul edilir. Kış aylarında vücudunuzun büyük bir kısmı kapalı olduğundan, tüylerin uzaması yavaşlar ve cilt daha açık renkli olur. Bu da lazer ışığının ciltteki koyu pigmente odaklanmasını kolaylaştırır.
Hangi mevsimde lazer epilasyon yapılır?
Hangi mevsimde lazer epilasyon yapılır?,
İlkbahar, lazer epilasyon için ideal bir mevsim olarak kabul edilir. Kış aylarında vücudunuzun büyük bir kısmı kapalı olduğundan, tüylerin uzaması yavaşlar ve cilt daha açık renkli olur. Bu da lazer ışığının ciltteki koyu pigmente odaklanmasını kolaylaştırır. Lazer epilasyon neden yazın yapılmaz?
Lazer epilasyon neden yazın yapılmaz?,
Sonuç olarak; Lazer epilasyon yaz mevsiminde de yaptırılabilir. Önemli olan cilt tipinize uygun lazerin belirlenmesi ve cildinizde güneşe bağlı bir hassasiyetin ya da hasarın bulunmamasıdır. Ayrıca uygulayıcının lazerler ve cilt tipleri hakkında deneyimli olması sonuç için önemlidir. Lazer adetten kaç gün sonra yapılır?
Lazer adetten kaç gün sonra yapılır?,
Güneşe Maruz Kalmanın Etkileri
Yaz aylarında lazer epilasyonun zararlı olmasının en önemli nedeni, yazın güneşe daha çok maruz kalınmasıdır. Lazer epilasyon sonrası işlem uygulanan bölgenin en az 2 hafta güneşten uzak tutulması gerekir. Lazere hangi dönem gidilmeli?
Lazere hangi dönem gidilmeli?,
Adet Olduktan Kaç Gün Sonra Lazer Yapılır? Adet olduktan 2-7 gün sonrası lazere gidilmesi için önerilen süredir. Çünkü belirtilen bu süreler de hormonlar normale dönmüş olur ve vücut hassasiyet seviyesi de normal değerin de olur. Bu sebeple reglden 2-7 gün sonra lazer epilasyon seansına gitmeniz gerekir. Lazere hangi ay başlanmalı?
Lazere hangi ay başlanmalı?,
Lazer epilasyon ne zaman yapılmalı sorusu için en uygun cevap, kış ve sonbahar mevsimleridir. Lazer epilasyon uygulanan bölgenin doğrudan güneşle temas etmesi sağlıklı olmadığı için güneşe en az maruz kalınan zamanları tercih etmek iyi bir seçim olacaktır. Vajina bölgesine lazer epilasyon nasıl yapılır?
Vajina bölgesine lazer epilasyon nasıl yapılır?,
Lazer Epilasyon için En Uygun Zaman
Uygulama bölgesi güneşe maruz bırakılmadığı takdirde çok daha başarılı ve etkili sonuç alınırken, güneş ile etkileşime giren uygulama bölgelerinde önemli cilt sorunları baş gösterebiliyor. Bu sebeple lazer epilasyona başlamak için en doğru dönem sonbahar ve kış ayları. Lazer günü neden duş alınmaz?
Lazer günü neden duş alınmaz?,
Bu bölgelerde kalıcı çözümler sunan özel bölge lazer epilasyon işleminde ilk olarak işlemden 1 gün önce kıllar jiletle alınır. Sonrasında ise işlem günü bölgede ağrı hissiyatı oluşmaması için, jel sürülür. Bu jel acı hissini en minimum düzeye çeker. Ardından makat, kasık ve genital bölgeye lazer ışınları verilir. Lazer epilasyon kaç yıl etkili?
Lazer epilasyon kaç yıl etkili?,
Bunun nedeni lazer epilasyon sonrası cildin aşırı hassas ve duyarlı olmasıdır. Hassas ve duyarlı olan cilde sıcak duş veya su değerse daha da hassas olabilecek ve maalesef ki olası tahrişlere neden olabilir. Bu sebepten dolayı lazer epilasyon işleminden hemen sonra kesinlikle banyo yapmayın. Reglden önce lazere gidilir mi?
Reglden önce lazere gidilir mi?,
Lazer Epilasyon Kalıcı mıdır? Tedavi edici gerçek lazer epilasyon cihazlarıyla yapılan uygulamalar kişiyi nerdeyse ömür boyu denebilecek konforlu bir sürece taşıyabilmektedir. Tüy sorunu çözüm bulsa da Amerika'da uzmanlar yılda bir veya en az 2 yılda bir hatırlatma seansları önermektedir. (Hayat Boyu rahatlık adına.) 2 lazer arası kaç gün olmalı?
2 lazer arası kaç gün olmalı?,
Merhabalar, adet döneminde kişi daha hassas olacağı için bu dönemde lazer epilasyon yaptırılmaması önerilir. İdeali adet bittikten 2-3 gün sonra lazer epilasyonun yapılmasıdır. Ancak adet döneminde lazer epilasyon yaptırmanın tıbbi olarak bir sakıncası yoktur.